Videók

Dr. Tóth Tibor, a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet járóbeteg-szakellátásért felelős orvos igazgatója és Pellei Éva EFI munkatárs bemutatja az Egészségfejlesztési Irodát a Profil című műsorban. Elmondják, hogyan jött létre az EFI, miként szolgálja ez az új egészségfejlesztési és egészségmegőrzési központ a lakosságot, és milyen szolgáltatásokat nyújt az érdeklődők számára.

 

Dr. Tóth Tibor, a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet járóbeteg-szakellátásért felelős orvos igazgatója beszél röviden az intézményben működő Egészségfejlesztési Iroda (EFI) tevékenységeiről a Debrecen Televíziónak.

 

Az Egészségfejlesztési Iroda (EFI) létrehozásával és működtetésével a szív-érrendszeri, daganatos megbetegedések csökkentését, a korai és elkerülhető halálozást befolyásoló életmód javítását, a lakosság egészségi állapotának javulását szeretnénk elérni.

A Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet EFI munkatársa, Pellei Éva beszélt az Alföld Televíziónak az eddigi tapasztalatokról és a meglévő lehetőségekről.

 

2014. március 22-én rendeztük meg a Fórum bevásárló központban az Egészségnap rendezvényt. Az Egészségnap keretében bemutatkozott az EFI, ismertetésre kerültek az EFI által biztosított illetve szervezett szolgáltatások, életmódváltását támogató programok.

 

 

Esti közelkép - Debrecen TV - 2018.06.15.

Fókuszban a mentális egészség fejlesztése